Stillingsopslag: Kordegnevikar

Tornbjerg Kirke søger en kordegnevikar 37 t/ugen indtil 30. april 2024 med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Tornbjerg Kirke ligger i Tornbjerg Sogn i det sydøstlige Odense og har et aktivt virke både kirkeligt, kulturelt og socialt.

Det daglige arbejde som kordegnevikar kan udføres med fleksibilitet og med frihed under ansvar i tæt samarbejde med kirkens præster og det øvrige personale.

Arbejdsopgaver

Administrative opgaver, herunder bl.a.:

·         Betjening af kirkekontoret i kontorets åbningstid

·         Personregistrering

·         Kalenderstyring

·         Håndtering og besvarelse af indkommende mails

·         Sekretær for præster og menighedsrådet

Opgaver som koordinator for frivillige:

·         Besvarelse af henvendelser fra frivillige

·         Formidling af kontakt mellem frivillige og relevante personer I kirken og menigheden

Yderlige opgaver kan forekomme og arbejdstider kan variere. Lejlighedsvis deltagelse i aftenmøder.

Hvem er du?

·         Du skal have taget personregistreringskursus.

·         Du er uddannet inden for kontor, eller har erfaring med administrative opgaver

·         Du er stærk i skrift og tale, struktureret og omhyggelig

·         Du er udadvendt og møder dine medmennesker med et smil og en stor forståelse for deres livssituation.

·         Du er fleksibel i forhold til de opgaver, der kan forekomme i en kirke

·         Du vil udføre dit arbejde loyalt overfor folkekirkens værdigrundlag.

Vi tilbyder:

·         En arbejdsplads med ansvarsfulde og engagerede medarbejdere, der trives sammen

·         Et arbejdsmiljø hvor vi løfter i flok

·         Tæt samarbejde med kollegaer og menighedsråd

·         Smukke rammer i en moderne kirke

·         Løn efter gældende overenskomst

Løn og Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker ved Tornbjerg Kirkes menighedsråd. Der ansættes i henhold til CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, kirkemusiker og sognemedhjælper samt det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Årslønnen aftales inden for intervallet 288.669 – 357.038 kr. Fikspunktet er 303.862 kr. svarende til en fuldtidsstilling. Til stillingen hører et overenskomstmæssigt tillæg på 869 kr. årligt. Der ydes pensionsbidrag på 18%.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Menighedsrådsforkvinde Ann-Britt Bjørnskov på tlf. 6169 3144/ annbritt.bjoernskov@gmail.com.

Ansøgningen sendes til: 9148fortrolig@sogn.dk.

Ansøgningen med relevante bilag skal være menighedsrådet i hænde senest d. 20. februar 2024.

Ansøgere, der inviteres til samtale, må forvente, at der indhentes referencer. Ved ansættelse indhentes straffe og børneattest.